Het doel van GDTech, zoals de Franse vertegenwoordiger van de EUDARTS  vereniging, is om een gespecialiseerde portefeuille van elektronische oplossingen te creëren die op een transparante manier aan de specifieke behoeften van Europese klanten en beleid zou worden aangepast.

We bieden opleidingen op hoog niveau voor CDR-technici (gebruikers) en analisten die voldoen aan de gespecialiseerde behoeften van Europese politieambtenaren en privédetectives (autodeskundigen).

We hebben een trainersvereniging « EUDARTS » opgericht voor het lezen en interpreteren van CDR-gegevens. Deze vereniging EUDARTS heeft als doel om openbare en privétrainers in Europa te trainen.

De Europese CDR-training is specifiek geschreven met Europese toepassing, Europese validaties, Europese wetgeving en bevat voornamelijk Europese (en sommige Amerikaanse) voorbeelden.

Het gedeelte « Analyst » van de cursus zal studenten de nodige informatie geven om het EDR-systeem (Event Data Recovery) te beschrijven voor niet-ervaren mensen (dwz de klanten, de rechtbank, het publiek) en zal het gebruik van het CDR-rapport in de bedrijfskader, evenals informatie over kritieke gevallen identificeren en beoordelen / beoordelen van de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie.

Meer informatie over GDTech : https://www.sami-eng.be/en/services/crash-dynamic-and-traffic/reconstruction-of-accidents/

Om te registreren : formulier